Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Open dag Domino’s Pizza wekt belangstelling

 Afgelopen zaterdag heeft Domino’s Pizza in Rotterdam een open dag gehouden die in het teken stond van het werven van nieuwe ondernemers. Er worden franchisenemers gezocht voor zowel een aantal bestaande vestigingen in Rotterdam als nog nieuwe te openen vestigingen in de directe omgeving van de stad. Tijdens de open dag konden  potentiële franchisenemers kennis maken met het concept Domino’s Pizza.

Geïnteresseerden uit regio Rotterdam waren tussen 12.00 en 15.00 uur welkom voor een informatief gesprek met de franchiserecruiter. Daarnaast konden zij ook hun vragen stellen aan een aanwezige   franchisenemer Romy Spaans. Tevens was er gelegenheid om een rondleiding te krijgen in de keuken van deze Domino’s.

 Achtergrondinformatie
Domino’s Pizza is sinds 1989 in Nederland gevestigd en staat bekend om de hoge productkwaliteit. Alle ingrediënten zijn vers – van het deeg tot de mozzarella en van de groenten tot de verschillende soorten vlees en vis. Daarnaast wordt een pizza pas gemaakt nadat de bestelling is ontvangen. Een team van professionele en gedreven medewerkers zorgt ervoor dat elke verse, handgemaakte pizza binnen 30 minuten bij u wordt bezorgd. Dagelijks levert Domino’s Pizza van 16.00 uur tot 22.00 uur verse pizza’s, pasta’s, salades, stokbroodjes kruidenboter, buffalo wings, chicken strippers, kick’n chicken, cinna stix, frisdrank en ijs aan duizenden mensen door heel Nederland.