Opening geheel vernieuwde Family in Honselersdijk

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Maandag 14 november a.s. gaan de deuren van een nieuw Family vestiging in Honselersdijk open. Family-ondernemer Cor-Jan Treffers en franchiseorganisatie FHC Formulebeheer hebben samengewerkt om hier een vernieuwde en moderne cafetaria neer te zetten. Tijdens een openingsfeest op zondag 13 november a.s. kunnen geïnteresseerden kennis komen maken met de cafetaria van de toekomst.

Cor-Jan Treffers is een cafetaria-ondernemer in hart en nieren. 12 jaar lang runde hij samen met zijn vrouw Monique een Family in Naaldwijk. Onlangs besloot hij het roer om te gooien. Al jaren droomde hij over een moderne cafetaria met gezellig eethuis waar gasten een ‘wauw-gevoel’ krijgen. Van deze droom besloot hij werkelijkheid te maken.

Honselersdijk zal komende week een geheel nieuwe cafetaria krijgen. Want hun vertrouwde cafetaria Scholtes is niet zomaar een cafetaria meer. Treffers: “Ik hoop dat ik de klanten ook in onze nieuwe zaak mag verwelkomen. Bij Family Treffers kun je ook prima terecht voor een gezonde maaltijd of heerlijke kop koffie met appelpunt. We zijn niet alleen een cafetaria maar ook een brasserie waar je kunt lunchen of dineren.”

Om het dorp kennis te laten maken met de nieuwe cafetaria organiseert Treffers zondag 13 november a.s. een openingsfeest. Van 11.00 tot 18.00 uur kunnen geïnteresseerden sfeer komen proeven bij Family Treffers en zijn er proeverijen, muziek en vermaak voor kinderen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website