Opening vernieuwde Spar winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ook in 2017 zet Spar haar moderniseringsslag in haar winkels door. Dit jaar wil Spar in totaal 50 winkels verbouwen.

Na een grondige verbouwing heropent Spar City in de Nieuwe Kerkstraat 65 in Amsterdam haar deuren. De vernieuwde Spar opent op donderdag 26 januari. Dinsdag 10 januari werd de winkel gesloten en werd gestart met een grondige verbouwing, waarbij de verouderde winkel in twee weken tijd volledig nieuw is neergezet. De winkel, van jonge ondernemer Barry van Kempen en zijn broer Ronnie, heeft daarmee een nieuwe uitstraling gekregen. Op dit moment heeft Spar in Nederland al 30 City winkels. In Amsterdam staat de teller op 6. Voor eind 2017 verwacht Spar minimaal 20 City winkels toe te voegen.

Op donderdag 26 januari opent Spar Sikkes in Hindeloopen haar deuren. De Attent-winkel aan De Tuinen 31 sloot onlangs haar deuren voor een verbouwing en is gemoderniseerd naar een mooie Spar 3.0 winkel. Het is een moderne winkel met een mooie bakkerij afdeling. Ook is er een slijterij en een PostNL servicepunt in de winkel voorhanden.

Ook Spar Leuth van ondernemer Johan Looijschelder onderging een metamorfose. Het is, net als Spar Hindeloopen, een moderne buurtwinkel geworden met een ruim assortiment, een prachtige brood afdeling en PostNL service. Vanaf 2 februari zijn klanten weer welkom in de vernieuwde buurtwinkel.

Is het franchisen bij Spar iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website