Oprichter Kaldi ontvangt Europese prijs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tijdens het ‘European Coffee Awards & Galadiner’ in Warschau, Polen, op 21 november jl. ontving Hans Tietema, oprichter van Kaldi koffie & thee de prijs voor ‘Outstanding contribution to the European Coffee Industry‘.

Tijdens de ‘European Coffee Awards & Galadiner’ overhandigde directeur Jeffrey Young van Allegra Strategies, deze prijs aan Hans Tietema de oprichter Kaldi koffie & thee. Met meer dan tienduizend stemmen zijn de winnaars van die avond verkozen door personen allen werkzaam in de koffie- en food-industrie.

Hans Tietema is erg blij met zijn award: “Wat een geweldige avond! Ik ben onwijs trots dat ik als oprichter van Kaldi de prijs voor het leveren van een uitzonderlijke bijdrage aan de Europese koffie industrie mocht ontvangen. Dat we als koffieketen deze prijs hebben gekregen, is voor ons een beloning voor al onze inzet en een bewijs dat we als professionals bestempeld worden. Het is een enorme motivatie om door te gaan met het ontdekken en maken van fantastische koffies en ons verder te ontwikkelen in koffieland.”

Het plan van Kaldi begon allemaal met een potje zaalvoetbal en via-via ging de deur naar de koffiewereld open. Een uniek horeca-retail concept was geboren. Nu, 17 jaar verder, is de franchiseformule 30 vestigingen en 11 mobiele espressobars rijker, verspreid over geheel Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website