Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Optie1 introduceert Mobiel en Vrij

Franchiseformule Optie1 introduceert een nieuw financieringsmodel voor consumenten, namelijk Mobiel en Vrij. Dit financieringsmodel maakt het voor consumenten inzichtelijk wat zij maandelijks moeten betalen en waarvoor zij daadwerkelijk betalen.  Consumenten kunnen zo hun aankoop concreet afstemmen op hun wensen en budget.

Met deze nieuwe financieringsmogelijkheid speelt Optie1 in op een uitspraak die de Hoge Raad onlangs bevestigd heeft, namelijk: zodra een consument een mobiel toestel in maandelijkse termijnen betaalt, maakt hij of zij wettelijk gebruik van een consumptief krediet. Wat hij of zij betaalt voor het abonnement, wat hij of zij betaalt voor het toestel en hoeveel rente diegene betaalt: al deze kosten moeten inzichtelijk gemaakt worden.

Optie1 is de snelst groeiende onafhankelijke telecomretailer van Nederland met nu al meer dan 70 winkels. Een groot deel daarvan is in handen van franchisenemers. Heeft u ook altijd al willen ondernemen en spreekt deze formule u aan? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.