Oud-topman McDonald’s zet duurzame foodformule op

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Lyfe Kitchen
Mike Roberts, een voormalig operationeel directeur van fastfoodformule McDonald’s, wil de VS de komende vijf jaar verrijken met 500 tot 1.000 restaurants. Dit nieuws meldt de Volkskrant. Onder de naam Lyfe Kitchen zullen er uitsluitend duurzame en gezonde maaltijden worden geserveerd. De eerste vestiging is inmiddels een feit, in het Californische Palo Alto.

Lyfe is een acroniem voor Love Your Food Everyday. De keten bereidt de menu’s onder ander zonder geraffineerde suiker, transvetten en kunstmatige toevoegingen. Verder is er bijvoorbeeld biologisch bier en biologisch-dynamische wijn verkrijgbaar. Ook vleeseters worden op hun wenken bediend. De dieren worden op diervriendelijke wijze gehouden. Als klap op de vuurpijl wordt het eten op energiezuinige wijze bereid.

dinsdag 31 juli 2012.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.