Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Personal Fitness Nederland aanwezig op de franchisebeurs Onderneem ‘t!

Personal Fitness Nederland neemt deel aan de Franchisebeurs Onderneem ’t! op 4 en 5 april 2019 in Nijkerk. De 16e editie van de Franchisebeurs Onderneem ’t is een ontmoetingsplaats van Nederland op het gebied van franchise en ondernemen. “Wij zien dit als een leuke gelegenheid om in contact te komen met nieuwe franchisenemers die op zoek zijn naar een laagdrempelige formule met inmiddels al 70 studio’s”, aldus franchisegevers Jos Vermeer en Giel Verberne.

Sinds 2016 is Personal Fitness Nederland franchisesamenwerkingen gestart met lokale Personal Trainers, maar ook met sportschoolhouders, fysiotherapeuten, Lifestyle Coaches en zelfs enthousiastelingen zonder sportachtergrond. “Onze Personal Trainers zijn allemaal zeer enthousiast, energiek en gemotiveerd. Dit zijn de kernkwaliteiten die je nodig hebt om een goede Personal Fitness Nederland ondernemer te worden. Je wordt door ons intern opgeleid op het gebied van sales, ondernemerschap en het Fit for Life programma”, aldus Jos Vermeer.

Je kan Personal Fitness Nederland vinden op standnummer D.10. “We willen graag met iedereen in contact komen”, aldus franchise expansie manager Ferdinand Molenaar. Ben je nieuwsgierig? Kom bij ons langs. De Franchisebeurs Onderneem ‘t! wordt georganiseerd in één grote zaal in De Loods (Hart van Holland) in Nijkerk. Deze locatie is centraal gelegen nabij de A28. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over franchisen bij Personal Fitness Nederland.

×