Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ruim 15 startende formules op zoek naar ondernemers op Franchisebeurs 2019

Altijd al gedroomd van het openen van je eigen bakkerij? Of een winkeltje in Italiaanse delicatessen? Of wil je liever de zakelijke kant op en bedrijven bedienen met je dienstverlening? Kom in contact met formules uit verschillende branches op Franchisebeurs Onderneem ’t! 2019.

Op 4 en 5 april aanstaande zal de jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t! plaatsvinden bij Hart van Holland te Nijkerk. Ruim 50 franchiseformules zullen aanwezig zijn op de beursvloer om bezoekers te informeren over de ondernemerskansen binnen hun formule.

In het bijzonder zullen er ruim 15 startende franchiseformules aanwezig zijn op het Startersplein. Allen op zoek naar lokale helden die hun merk tot de volgende McDonald’s of Anytime Fitness kunnen maken. Deze formules zijn allemaal nog hard aan de weg aan het timmeren om de beste binnen hun vakgebied te worden, en daar hebben ze jou bij nodig!

“Het mooie van je aansluiten bij een startende formule is dat je vaak nog in de kinderschoenen staat van een concept. Je bouwt samen met je franchisegever aan het bedrijf en hebt vaak een veel grotere mate van invloed dan bij een gevestigde formule. Dit moet je liggen als ondernemer, maar veel mensen zien het als een prachtige manier van ondernemen en met een voorsprong kunnen starten”, aldus beursorganisator Tim Hazekamp.

Aanbod

Op dit moment zijn er 15 startende formules ingeschreven voor de franchisebeurs:

 1. Bakkertje Bol
 2. InXpress
 3. Digusti
 4. ABEOS
 5. iBinder
 6. Mail Boxes Etc.
 7. Shop for Geek
 8. WOK&
 9. Schoolfruit.nl
 10. Twin Workwear
 11. Pepp.fit
 12. Coffee Fellows
 13. Prince Pie
 14. Hot Rod Fun
 15. Wandman

Beurs bezoeken?

Wil jij in gesprek gaan met één van deze gave formules? Of heb je misschien een andere vraag of kwestie omtrent het ondernemerschap? Surf dan snel naar ikwordondernemer.nl  en schrijf je gratis in voor Franchisebeurs Onderneem ‘t  2019!

×