Pizza Hut sluit master franchise-overeenkomst met AmRest Holdings Se voor Centraal- en Oost-Europa

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Pizza Hut sluit een master franchise-overeenkomst met AmRest Holdings SE voor Polen, Rusland en Tsjechië. AmRest Holdings SE exploiteert in deze drie landen momenteel 80 Pizza Hut-restaurants. Met deze master franchise-overeenkomst heeft AmRest het recht om Pizza Hut-restaurants te bezitten en te ontwikkelen.

Daarnaast geeft de overeenkomst AmRest ook het recht om zelf franchise-overeenkomsten af te sluiten in Polen, Tsjechië, Hongarije, Bulgarije, Servië, Kroatië, Slowakije en Slovenië. AmRest en Pizza Hut zijn van plan om in de komende 5 jaar meer dan 300 restaurants te openen.

Natalia Barsegiyan, algemeen manager van Pizza Hut, laat weten: “We zijn enthousiast over het intensiveren van onze samenwerking met AmRest en openen de deur voor snelle ontwikkeling in Centraal- en Oost-Europa. De expertise van AmRest in de regio als exploitant van Pizza Hut zal ons helpen het merk Pizza Hut te introduceren bij miljoenen consumenten die op dit moment nog geen toegang hebben tot onze producten.”

Pizza Hut heeft momenteel meer dan 700 restaurants in Europa en meer dan 16.000 restaurants wereldwijd.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website