Plus opent vestiging op campus in Tilburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Plus franchise

Op 2 november a.s. opent franchiseformule Plus een nieuwe vestiging in Tilburg. Onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen, waar de supermarkt zal huisvesten, heropent die dag haar deuren. Voor de verbouwing van het pand zat er 12 jaar een Emté. Verder zijn er onder andere nog een D.I.O.-drogist en een Primera gevestigd.

De supermarkt zal door het ‘Plus –briljant’ concept overzichtelijker worden. In de nieuwe winkel zullen medewerkers en leerlingen van De Rooi Pannen klaar staan om klanten te helpen. Dit met extra aandacht voor klanten, de winkel, de producten, de prijs én het milieu.

“De afgelopen maanden is het winkelcentrum compleet gerenoveerd. Wij zien dit winkelcentrum als een praktijkleslokaal. Er werken straks acht of negen personeelsleden van De Rooi Pannen, allemaal mensen uit de praktijk, in de winkels. Samen met 75 leerlingen gaan zij het hele winkelcentrum runnen.” Alsdus voorzitter van het College van Bestuur van De Rooi Pannen Tiny Pheninckx op Distrifood.nl.

De voorzitter zegt dat de keuze voor Plus een logische is. “De Emté was een filiaal met de beperkingen die daarbij horen. En hoewel het aan het eind natuurlijk gaat om winst maken, willen wij leerlingen de ruimte geven om fouten te maken.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website