PostMasters en PostMasters Express voorzien forse groei in 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

“Voor PostMasters Business Centers zijn er gezien de huidige marktomstandigheden mooie opportunities op het gebied van post en pakketdienstverlening in combinatie met print, repro en drukwerk. We merken dat zowel aan de omzet in de winkels als de interesse bij kandidaten flink is toegenomen. Gezien de goede marktvooruitzichten verwacht ik dit jaar een groei van 11 naar 15 vestigingen”, aldus formulemanager Robert Vonk.

Met PostMasters Express is door de doorontwikkeling van het concept in 2016 een zeer bruikbaar alternatief voor Post.nl in de markt gezet. Dit shop-in-shop concept is uitermate geschikt voor winkeliers die hun dienstverlening willen uitbreiden met post en pakketdienstverlening met een aantrekkelijk businessmodel. De afgelopen maanden zijn er zes nieuwe vestigingen bij PostMasters Express aangesloten. Het gaat om The Read Shop Van Roekel in Almelo, de CIGO in Breda, tankstation Kuster Olie in Silvolde, Supernova In Leende, CIGO Soesterkwartier in Amersfoort en Wouters Witgoed in Wormerveer. 

Samen met haar business partners DPD, Van Straaten Post en UPS mikt PostMasters Express op een groei naar 60 vestigingen ultimo 2017. Op dit moment zijn 20 vestigingen aangesloten.     

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.