Primatch HR Groep opent vestiging in regio Utrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per 1 oktober jl. is franchiseformule Primatch HR Groep actief in de regio Utrecht. Primatch werkt niet op de traditionele no-cure-no-pay basis, maar op een volstrekt transparante manier op basis van een vast uurtarief. Het van oorsprong Tilburgse bureau springt in op een groeiende behoefte binnen met name het MKB. Primatch is flink aan het groeien en opent door het hele land franchisevestigingen.

Niels van Roosmalen is verantwoordelijk voor de partnervestiging van Primatch in Utrecht. Hij heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening, de laatste jaren als Client Service Director bij een internationaal opererend fieldmarketingbureau.

Niels van Roosmalen: ‘Ik geloof in de manier van werken van Primatch, het is een hele eerlijke manier. Recruitment is vaak een ondergeschoven kindje in veel bedrijven. Maar mensen maken je bedrijf. Als je in staat bent om met wat ondersteuning betere mensen te werven, dan maak je je bedrijf dus ook beter en succesvoller. Op een heel ander vlak begeleidde ik dit verbeteringsproces ook in mijn vorige baan, vaak voor hele grote bedrijven. Ik heb ontzettend veel zin om nu ondernemers te gaan helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. “

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.