Reclameboodschappen op afstand met de Smart Admirror

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Admirror  is gespecialiseerd in reclame-uitingen op spiegels (spiegelreclame) en biedt de mogelijkheid om op afstand te bepalen welke boodschappen op de digitale Smart Admirror getoond moeten worden. “Via een persoonlijke login op ons Content Management Systeem kunnen onze klanten online de digitale spiegels beheren en boodschappen, foto’s en video’s plaatsen”, vertelt franchisegever Remy Bordewin. “Niet alleen voor adverteerders interessant maar ook om extra beleving in uw bedrijf te creëren.”

“De Smart Admirror is een Nederlands product, welke geheel in eigen beheer wordt geproduceerd. Samen met onze Nederlandse partners wordt hardware op maat gemaakt en assembleren wij de componenten in eigen huis tot een compleet product”, aldus Bordewin. “De Smart Admirror kan naar eigen wens en huisstijl worden gemaakt.”

Meer informatie over de Smart Admirror of franchisepartner worden van Admirror? Klik hier voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op”, aldus Bordewin.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.