Restaurantconcept Rotterdam en vestiging Johnny’s Burger Co. Nijmegen geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na enkele weken proefdraaien op de West-Kruiskade in Rotterdam is het eerste restaurantconcept van Johnny’s Burger op donderdag 29 december jl. geopend. Verder heeft de formule ook een vestiging in Nijmegen geopend.

De ondernemers zijn opgegroeid in Rotterdam en zijn de eerste franchisenemers van Johnny’s Burger die het restaurantconcept gestart zijn. Zij hebben met deze opening een toegankelijk restaurant met kids-corner voor de West-Kruiskade en omgeving neergezet. Na het winnen van een pitch van Alliantie West-Kruiskade hebben ze het huurcontract van het pand gekregen.

Na een periode van verbouwing is de Rotterdamse vestiging met 64 zitplaatsen een feit. Het restaurantconcept wijkt af van de franchiseformule doordat er geen delivery plaatsvindt en de focus vooral op het restaurant ligt, waarbij take away daarbij ook mogelijk is. Daarnaast komen er extra’s op het menu die niet op de standaard franchiseformule staan, zoals bijvoorbeeld huisgemaakte milkshakes.

Ook in Nijmegen is recentelijk een vestiging geopend. De Johnny’s Burger is gevestigd op de Waalkade 112 en het is inpandig bij Hotel Le Courage. Het 35 kamers tellende hotel zal hierbij ook voor de nodige delivery klanten op de kamers zorgen. Door de reeds geopende vestiging in Arnhem is er samen met Nijmegen een uitvalsbasis neergezet in Oost Nederland. De verwachting is dat deze filialen voor meer nieuwe franchisenemers in de regio gaan zorgen.

Is het franchisen bij Johnny’s Burger iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.