Rob Baas benoemd als nieuwe algemeen directeur Autorent (Ares)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Rob Baas - Foto komt van automotive

Rob Baas, algemeen directeur Autorent Europa Service Franchise

Sinds deze maand is Rob Baas werkzaam als algemeen directeur van verhuurketen Autorent Europa Service Franchise (Ares). Baas volgt Jos Mittelmeijer op die verbonden was als interim-directeur aan de vennootschap. Dat meldt Baas aan Automotive.

De aandeelhouders Autorent Nederland (ARN) en Europa Service Holding (ESH), die beide vijftig procent aandeelhouder van Ares zijn, hebben Baas benoemd. Vorig jaar kwam Ares in het nieuws vanwege een daling in het ledental; in een jaar tijd ging het van 28 naar 6 leden. Er was sprake van een vete tussen de aandeelhouders en dit zorgde ervoor dat het overgrote deel van de leden is overgestapt naar verhuurketen Inqar, een nieuwe verhuurmaatschappij. Dit leidde tot verschillende rechtszaken.

Baas zal binnenkort de nieuwe plannen van Ares presenteren die volgens hem het bedrijf zullen redden. ‘Daar horen ook nieuwe franchisenemers bij’, aldus Baas. Baas heeft al ervaring in de verhuur- en deelautobranche. De ondernemer zit namelijk in het Bovag-bestuur van de afdeling Verhuur. Voordat hij algemeen directeur werd van Autorent, was hij commercieel directeur van het autodeelconcept Wego. Daarvoor was hij werkzaam als commercieel directeur bij KAV en eigenaar van Dollar Thrifty Nederland.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise