Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Runnersworld opent nieuwe winkel in Alkmaar

Hardloopformule Runnersworld opent in Alkmaar een nieuwe winkel. Aan de Magdalenenstraat 17 – midden in het centrum van Alkmaar – kunnen sportenthousiasten ook terecht voor hun vragen over hardlopen en alles daar omheen. De 26e Runnersworld vestiging opent op donderdag 6 februari 2014.

Runnersworld Alkmaar staat onder leiding van Paul-Jan de Graaf. Hij heeft niet alleen al meer dan twintig jaar ervaring in het ondernemerschap, daarnaast is hij sportpodoloog, waardoor hij ook op dit vlak een persoonlijk advies kan geven.

“We hebben erg veel zin om in Alkmaar aan de slag te gaan”, zegt De Graaf. “Onze regio staat bekend om zijn vele duinen en bossen. Wat is er dan mooier om hiervan te genieten met een wandeling of een ronde hardlopen? Ik zie het als onze taak om mensen te helpen aan niet alleen de beste schoenen, maar ook vooral de beste hardloopkleding; niet voor niets een essentieel onderdeel van een hardloopuitrusting.”

“De opening van deze nieuwe Runnersworld vestiging toont aan dat we meegroeien met de populariteit van hardlopen in Nederland. Ons assortiment hardloopschoenen, -kleding en -accessoires en het persoonlijke loopadvies op maat spreken hardlopers en wandelaars van alle niveaus aan”, zegt Damy Rutjes, formulemanager van Runnersworld. “Na de winkel in Alkmaar openen we dit jaar naar verwachting nog meer nieuwe winkels.”