Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking SPAR en de Buren wordt uitgebreid

In de hal van het hoofdkantoor van Spar Nederland in Waalwijk zijn afhaalkluizen van De Buren geplaatst. Dit is het gevolg van een samenwerking tussen Spar Holding B.V. en de Buren afhaalcentrum BV.

De gekoelde en ongekoelde kluizen zijn bedoeld voor het concept Spar Online ‘bestelgemak’. Dit concept maakt het mogelijk dat boodschappen online besteld kunnen worden om vervolgens in de winkel op te halen of thuis te laten bezorgen. Ook personeel van Spar dat werkzaam is op het hoofdkantoor van Spar in Waalwijk kunnen hun boodschappen online bestellen bij Spar de Ruyter in Dussen. Vervolgens is het mogelijk de boodschappen af te laten leveren in een (gekoeld) kluisje van de Buren in Waalwijk. De Buren is geen onbekende van Spar. In Spar Albers te Wageningen zijn op pilotbasis reeds kluisjes van de Buren geplaatst.

Beide bedrijven zien een grote synergie in samenwerking. Mocht de boodschappenservice aanslaan bij het hoofdkantoor in Waalwijk, dan wordt overwogen het concept uit te breiden naar andere bedrijven op het industrieterrein van Waalwijk. Bij succes zullen ook in andere winkels van de Spar afhaalpunten van de Buren komen.