Sani4all mikt op expansie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Showmagazijn streeft naar een landelijke dekking middels franchise en gaat vanwege strategische overwegingen verder als Sani4all. Op dit moment beschikt Sani4all al over vijf vestigingen, maar wil dit uitbreiden naar 20 tot 25 vestigingen. Per 1 juni aanstaande wordt de naam Sani4all doorgevoerd.

De wording van Sani4all bekrachtigt het belangrijkste doel: betaalbaar sanitair aanbieden voor iedereen. Klanten kunnen in de vestiging van Sani4all terecht voor een gratis 3D ontwerp, deskundig en persoonlijk advies en een breed assortiment A-merken, met scherpe internetprijzen. De huidige vestigingen van de franchiseformule blijft in handen van Jos Rabelink en Lamco de Vries. Het ondernemingsduo hebben al uitbreidingsplannen voor Apeldoorn, Genemuiden en Amersfoort klaar liggen.

Door de samenvoeging worden diverse punten verbeterd en opgefrist, maar blijft het concept hetzelfde.“We houden onze prijzen op twee manieren laag. Met een snel groeiend aantal winkels kunnen we groot, en dus scherp, inkopen. Ten tweede werken wij vanuit eenvoudig ingerichte showmagazijnen. Deze kostenbesparing voelt onze klant direct terug in de portemonnee!”, aldus Rabelink aan Genemuiden Actueel.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website