Schrijf je nu in voor ‘The Franchise Dragons’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Tijdens de Franchise en Formule beurs Onderneem ‘t! vindt dit jaar wederom de ‘The Franchise Dragons’ plaats. Potentiële franchisenemers worden door een vakjury beoordeeld op onder andere hun ondernemerskwaliteiten, passie en enthousiasme. De ultieme test voor kandidaat-franchisenemers om te bepalen of hij of zij over de vereiste kwaliteiten / eigenschappen beschikken om franchisenemer te worden. De juryleden bestaan uit 3 ervaren franchisegevers en adviseurs uit de franchisewereld. Nadat de kandidaat zichzelf kort heeft voorgesteld en zijn of haar plannen aan de juryleden heeft voorgelegd, krijgt hij/zij een aantal kritische vragen voorgelegd om zo te bepalen wie het meest geschikt is als franchisenemer.

Denk jij over de juiste mix van ondernemerschap, enthousiasme en doorzettingsvermogen te beschikken en durf jij de test aan? Geef je dan nu op voor de ‘The Franchise Dragons’, overtuig de jury en wellicht ga jij met een gloednieuwe Flatscreen TV naar huis!

Anna Loots, winnaar Franchise Dragons 2009 over haar deelname: “Mijn tactiek was mijn persoonlijke leiderschap en ondernemendheid over te brengen door middel van anekdotes waaruit mijn passie, authenticiteit en daadkracht zou blijken. Nu ben ik zakelijk voor mezelf begonnen met een internationaal marketing bedrijf.”

‘The Franchise Dragons’ vindt op beide beursdagen (19 en 20 maart) plaats. Klik hier om een kort interview te lezen met The Franchise Dragons winnares van 2009: Anna Loots.

Kijk voor meer informatie over de Ondeneem ‘t! beurs op: www.ikwordondernemer.nl

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 16 maart.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.