Shoeby sponsor TV programma Trinny & Susannah

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Shoeby

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah komt naar Nederland! Aan de overkant van de Noordzee zijn ze al uitgegroeid tot een begrip door op straat mensen aan te spreken op hun kleding en vervolgens enkele van hen te restylen. Het gaat daarbij om doodgewone voorbijgangers, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan voorheen. De dames hebben inmiddels een eigen kledinglijn, schreven bestsellers en zijn al bij Oprah geweest. Vanaf 1 september zijn zeven weken lang hun verrichtingen in Nederland te zien in “Trinny & Susannah: Missie Holland” bij RTL 4.

Elke week worden bij zo’n twaalf personen het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen. Shoeby is als hoofdsponsor aan het programma verbonden. Mieke van Deursen, directeur Shoeby: ‘De eigenzinnige Trinny & Susannah passen heel goed bij Shoeby. Ook zij zijn, net als wij, continu bezig om vrouwen en mannen mooier te maken. Het belooft een superleuk programma te worden.’

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 31 augustus 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.