Simitçi Dünyasi opent eerste vestiging in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Simitçi Dünyasi

De Turkse foodformule Simitçi Dünyasi komt naar Nederland toe. Vandaag opent Simitçi Dünyasi haar eerste vestiging in Utrecht in het bijzijn van burgemeester Jan van Zanen. Deze vestiging is de eerste stap naar expansie in Europa. “Europa is nu klaar voor onze Mediterrane formule, daarom openen we na Utrecht ook vrij snel vestigingen in Rotterdam, Almere en Amsterdam. Nederland is gekozen als pilotmarkt met oog op de verdere Europese uitbreiding. Dit mede door de goede infrastructuur, logistieke voorzieningen en mogelijkheden met betrekking tot ‘brand development”, aldus Cigdem Rençber CEO van de formule.

Sinds 2012 heeft de franchiseformule al meer dan 100 vestigingen in Turkije. De formule kenmerkt zich door het gebruik van verse, smaakvolle producten en een hygiënische omgeving. De opgeleide Turkse bakkers worden naar Nederland gehaald om te helpen het concept verder uit te rollen. Simitçi Dünyasi heeft drie verschillende concepten ontwikkeld:

  • Kiosk: take-away producten voor de ‘haastige’ consument en veelal gesitueerd op drukke station centra.
  • Bakery: ontbijt-/lunchproducten voor de consument die daar de tijd voor neemt.
  • Bistro: de ‘All day dining’ spot.

Simitçi Dünyasi hecht ook veel waarde aan het milieu. Zoveel mogelijk producten worden gerecycled en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke hulpbronnen, grondstoffen en duurzame materialen. “Goed omgaan met onze leefomgeving is voor ons een belangrijk aspect”, aldus Rençber.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise