Son of a Croque opent eerste franchisevestiging in Amersfoort

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Geen platgeslagen boterhammen met ham en kaas tussen de grill, maar versbereide croques met bijvoorbeeld porchetta, groene asperge  met gorgonzola, chili en oreganoworst. Dat is waar het bij Son of a Croque om draait. De franchiseformule opent vandaag de deuren in Amersfoort. Eigenaar Ruben Driessen gaat de vestiging aan de Arnhemsestraat runnen.

Driessen laat aan het AD weten: ,,De vestiging doet een beetje aan een Amerikaanse diner denken. Mensen willen graag goed, gezond en snel eten. Volgens ons is dit de perfecte combinatie.”

De Son of a Croque in Amersfoort is de eerste van een reeks die opengaan. Op de planning staan nog openingen in Aken, Maastricht en Utrecht. In de volksmond wordt het al een tostibar genoemd. Driessen kan daar wel om lachen. ,,Als dat zo in de volksmond gaat heten, vind ik het prima. Maar je zult het mij nooit een tosti horen noemen. Het zijn spannende tijden geweest. Ik hoop de Amersfoortse harten te winnen.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3