Overeenstemming SPAR en EG Group over SPAR express

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

spar-texaco-express-eg-group

Na de succesvolle pilotfase hebben Spar en EG Group overeenstemming bereikt over de uitrol van Spar express bij alle Texaco tankstations in Nederland, die door EG Group geëxploiteerd worden.

Spar Nederland startte begin dit jaar de samenwerking met EG Group, de exploitatiemaatschappij van Texaco Benzinestations in de Benelux. Vanaf begin 2018 wordt gestart met het ombouwen van alle ca. 130 vestigingen en zullen deze worden voorzien van een SPAR express-winkel. Per week 2 vestigingen ombouwen, dat is het plan. Zodoende moet uiterlijk medio 2019 het ombouwen klaar zijn.

In het buitenland kent spar al veel winkels op tankstations. Die ervaring is meegenomen in de ontwikkeling van de Nederlandse Spar express winkels.

Voor beide partijen is de samenwerking een grote stap voorwaarts.

Jack Dolman, managing director of EG Retail Benelux: “Met SPAR express voegen we een sterk en modern retailmerk toe dat een sterke focus heeft op convenience. Samen met onze andere merkpartners zoals Subway en Lavazza bieden we een sterke propositie aan, wat de moderne consument mag verwachten van een tankstation in Nederland”.

Ook SPAR is verheugd met de samenwerking. Sjaak Kranendonk, algemeen directeur SPAR Nederland, “met EG Group hebben we een ambitieuze partner die vertrouwen heeft in sterke merken om hun tankstations relevanter te maken. Met deze samenwerking voegen we minimaal 130 vestigingen toe waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van het SPAR-merk zal groeien”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.