Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Starters eismann voorbereid van start

Franchiseformule eismann verwelkomt twee nieuwe franchisenemers. Ronald Reinders uit Twello en Wilfried Godschalk uit Venray staan in de startblokken om te beginnen aan hun eismann-carrière.

Tijdens een intensieve vierdaagse scholing op het hoofdkantoor van eismann in Duiven, worden zij klaargestoomd voor de start van hun eigen eismann-onderneming. Tijdens deze scholing leren zij alles over het bedrijf eismann zelf en daarnaast doen zij veel productkennis op. Zo kunnen zij goed voorbereid van start gaan.

Naast de trainingen hebben de starters ‘proefgedraaid’ bij een van de franchisenemers om alvast te ruiken aan de praktijk van acquisitie en klantenbezoek. Dit wordt tijdens de scholing in een uitgebreid praktijkgedeelte verder uitgediept en krijgen zij de gelegenheid om hun ervaring met rollenspellen tijdens de scholing in de praktijk uit te voeren.

Hebt u interesse om net als Reinders en Godschalk aan te sluiten bij eismann? Klik dan hier of vraag direct geheel vrijblijvend informatie aan bij deze franchiseformule.