Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stilzitten is geen optie – Column Rik Nijkamp MKBasics

De introductie van de nieuwe Ziektewet en WIA behoeft geen krans. De wetgeving is uitermate complex. Ondernemend Nederland zal de overheid er geen prijs voor uitreiken. Het vraagt nogal iets van u als ondernemer en zoals zo vaak bij nieuwe wetgeving; niet alles is geregeld. En juist daarom hebben wij vertraging opgelopen. Voor zover mogelijk hebben we alle huidig bekend zaken opgenomen om u van de juiste informatie te voorzien.

In de Whitepaper staat exact wat de nieuwe wetgeving inhoudt en wat van u als werkgever wordt verwacht! De arbeidsovereenkomsten moeten worden aangepast, het verzuimbeleid gecommuniceerd etc. Inderdaad; stilzitten is geen optie.

De whitepaper is beschikbaar in ons verzuimsysteem Verzuimsignaal waar u tevens de ziek-, herstel- en uitdienstmeldingen in doet. U treft het na het inloggen in uw beginscherm onder downloads.

Het kan zijn dat u de codes van verzuimsignaal niet meer voorhanden heeft. Als u uw account gevalideerd heeft kunt u zelf nieuwe inloggegevens aanvragen. Is dit niet het geval dan kunt u contact opnemen met de mkb helpdesk: 085- 273 10 00.

Wij wensen u veel succes met de introductie van de 9 stappen binnen uw bedrijf. Natuurlijk helpt uw casemanager u graag. Ook met vragen over het al dan niet worden van eigen risico drager.

Met vriendelijke groet,

 

drs. Rik Nijkamp (directeur)

mkbasics.nl organiseert op woensdagmiddag 9 juli a.s. van 13.30 tot 16.45 uur een seminar in Utrecht. Personen die zich via dit formulier inschrijven kunnen het seminar gratis bijwonen. Na afloop van het seminar ontvangt u een gratis exemplaar van de white paper Modernisering Ziektewet.