Straetus breidt dienstverlening verder uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

straetus incasso franchise

Franchiseorganisatie Straetus, actief binnen de credit management branche, heeft haar dienstverlening uitgebreid met factoring. Bedrijven kunnen vanaf heden zelf bepalen wanneer het geld van de door het bedrijf verzonden facturen op de bankrekening staat. In overleg met Straetus bepaalt u wanneer de openstaande facturen alvast worden uitbetaald. Hierdoor maakt Straetus het mogelijk om meer inzicht te krijgen wanneer en welk bedrag op de rekening is bijgeschreven.

“Met Straetus maken we enorme stappen. Er is steeds meer behoefte bij bedrijven naar een brede dienstverlening. Mede op verzoek van onze klanten en franchisenemers bieden we vanaf heden ook factoring aan. Of het nu gaat om een losse factuur of een constante stroom van facturen; bij Straetus bent u aan het juiste adres’’, aldus Crijn Janssen, algemeen directeur.

Algemeen directeur Dennis Kuipers vervolgt: “Door het toevoegen van factoring aan de dienstverlening kunnen we ondernemers nog meer helpen met de problemen waar ze tegen aanlopen. Zo kan een ondernemer, omdat hij hard groeit, een probleem krijgen met zijn cashflow. Hier kan factoring samen met een goed ingericht debiteurenbeheer de oplossing zijn.’’

Interesse om aan te sluiten Straetus? Vraag verblijvend meer informatie aan over het ondernemen met Straetus.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website