Straetus franchisenemer- en nieuwkomer van het jaar bekend gemaakt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Straetus

Tijdens een bezoek aan Straetus Roemenië met diverse Straetus ondernemers uit verschillende landen, werd Straetus ondernemer Loyd Hendriks in het zonnetje gezet. Hendriks is de winnaar van de verkiezing ‘Straetus Franchisenemer van het Jaar’. Op de Nederlandse ambassade in Boekarest ontving Hendriks de trofee uit handen van Straetus directeur Crijn Janssen.

Loyd Hendriks is na zijn studie rechten in 2014 begonnen bij Straetus. Na een periode op het hoofdkantoor in Kampen is hij in 2015 voor zichzelf begonnen. De vestiging heeft een goede start gemaakt. Hendriks is dan ook erg blij. “Dit is een prachtige beloning voor de successen die mijn team en ik geboekt hebben in het jaar 2016. Deze prijs draag ik graag op aan onze ambassadeurs die ons het vertrouwen geven om dagelijks dossiers op te lossen.”

Verder is de Straetus ‘nieuwkomer van het jaar trofee’ dit jaar door Straetus Arnhem gewonnen. “Wij zien de prijs echt als aanmoediging om na de goede start verder te groeien met onze vestiging. Het succes is bewezen en nu ligt er voor ons een mooie uitdaging om de volgende stap te zetten”, zegt Daan Vos na het in ontvangst nemen van de trofee. Daan en zijn compagnon Calle kenden een goede start met Straetus Arnhem en tevens een overname van de vestiging Straetus Achterhoek.

“Deze vestigingen  bewijzen het succes van Straetus”, aldus Crijn Janssen. Loyd, Calle en Daan zijn dag in dag uit bezig om dossiers op te lossen voor de Straetus opdrachtgevers. “Ik kijk er erg naar uit, na deze zeer succesvolle en leuke trip naar Boekarest om samen met alle franchisenemers de formule verder te ontwikkelen”, Sluit Crijn Janssen af.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website