Straetus Incasso heeft ambities in Rusland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Straetus_incasso_incasso_werkwijze_franchise
Emile Spruijt is druk aan de slag om Straetus, zijn franchiseformule voor incassobureaus, uit te rollen in Rusland. Hij volgt de krachtmeting tussen Rusland en het Westen met groeiende bezorgdheid en vreest dat ze elkaar met economische sancties proberen te treffen. Spruijt verwacht dan ook binnenkort geld te gaan verdienen in Rusland, “maar we hebben een probleem als we dat niet naar ons toe kunnen halen”.

Spruijt benadrukt dat hij niet bang is om zaken te doen in Rusland. “Ik heb me er nog nooit bedreigd gevoeld, ben alleen maar beleefde en vooral zeer ondernemende mensen tegengekomen.”

Van de 600 tot 700 Nederlandse incassobureaus, zijn er nu 25 actief onder Straetus. Deze werken allemaal volgens het franchisemodel, waarbij de moederorganisatie de administratie en de softwaresystemen beheert. Voor verdere groei van zijn bedrijf richt Spruijt zich op het buitenland, in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk is de formule al uitgerold. In Rusland is Spruijt op dit moment bezig om de puntjes op de i te zetten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise