Straetus Kampen en Finovion Zwolle slaan handen ineen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Straetus Kampen en Finovion Zwolle gaan een samenwerkingsverband aan. De aanleiding hiervoor is dat beide partijen elkaar aanvullen. Dit met enerzijds incasso en debiteurenbeheer (Straetus) en anderzijds administratieve en fiscale dienstverlening (Finovion).

Verder hebben Finovion en Straetus een gemeenschappelijke doelgroep, namelijk de MKB ondernemer. En vinden beide bedrijven elkaar in hun kernwaarden: openheid van zaken en persoonlijke benadering.

Gerco van Oene (Finovion) geeft aan: “regelmatig in gesprekken met klanten bespeur ik dat er een behoefte bestaat aan het uitbesteden van incassozaken en/ of debiteurenbeheer. Dat zette mij aan het denken.”

Veel ondernemers zien administratie of incassozaken als een noodzakelijk kwaad. Door het uitbesteden van deze zaken kan de MKB-er zich weer richten op hij echt wilt doen: Ondernemen!

Dat bracht Gerco op het idee om contact op te nemen met Edwin Rietberg (Straetus). Ook hij herkent deze behoefte bij ondernemers. Hierdoor hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken, met de intentie om een structureel samenwerkingsverband aan te gaan.

Finovion Zwolle en Straetus Kampen zijn beiden onderdeel van landelijk opererende organisaties. Het samenwerkingsverband is namens Finovion gericht op de regio Zwolle en Noord Veluwe. En namens Straetus op de regio Kampen, Emmeloord en Zwartewaterland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.