Subway opent nieuwe vestiging aan de snelweg en in bouwmarkt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Subway opende onlangs een nieuwe vestiging in het pand van de All-In Carwash aan de A2 bij Echt en een nieuwe vestiging in de Karwei in Nieuwegein. De vestiging bij de A2 wordt gerund door voormalig afdelingshoofd bij La Place, Celine van Glabbeeck. De shop-in-shop vestiging in de Karwei in Nieuwegein wordt gerund door franchisenemer Robert Metz. Het is voor Metz zijn vijfde Subway restaurant.

Met een Subway restaurant in hetzelfde pand als de All-In Carwash en een Subway in de Karwei mikt de franchiseformule op het vestigen op bijzondere locaties. Naast deze locaties richt Subway zich ook op universiteitsgebouwen, drive-thru locaties en tankstations.

Beide franchisenemers zijn enthousiast over de locaties en de formule. “Na het faillissement werd ik benaderd door Ralf Jansen van Horeca Groep Zuid Nederland, hij is de eigenaar van de vestiging aan de A2. Zelf at ik regelmatig bij Subway restaurants, dus ik was meteen enthousiast”, aldus Glabbeeck. Franchisenemer Metz laat weten: “Het is voor mij wel de eerste keer dat ik een shop in shop open. Deze vestiging is als tweede van Nederland in een bouwmarkt gevestigd. Hier kunnen vakmensen en doe-het-zelvers hun bezoek aan de Karwei combineren met een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd. Onze versbereide Subs geven deze harde werkers de power om door te gaan.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise