Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Subway Shop in Tango Den Bosch

25 oktober 2016
De Tango aan de Maaspoortseweg in Den Bosch wordt uitgebreid met een Subway Shop. Hongerige passanten kunnen hier een broodje halen voor onderweg. Eigenaar Han van Osch: “Het is een trend in de regio.”

“Een Subway Shop in een tankstation is een beproefd concept,” vertelt van Osch.” Met 10 jaar Subway-ervaring kan hij het weten. “In de regio Eindhoven zijn er ook tankstations met Subway Shops. Dit zijn zogeheten shop-in-shop locaties waar mensen een vers belegde Sub kunnen meenemen voor onderweg. In het tankstation bij Maaspoort hebben we nu ook zo’n vestiging geopend voor de vele automobilisten die hier dagelijks langsrijden.”

Voor Van Osch is dit de vierde Subway-vestiging waarvan hij eigenaar is. Hij heeft nog een zaak in Veghel en twee vestigingen in Den Bosch. “Tien jaar geleden opende ik mijn eerste Subway-restaurant. Daarvoor werkte ik in marketing- en salesfuncties. Toen dacht ik al: als ik ooit een leuke eigen zaak wil, wordt het een Subway-restaurant.” Voor de nieuwe vestiging Maaspoort heeft van Osch zijn medewerkers in de bestaande Bossche vestigingen alvast ingewerkt. “Het is ideaal. Bij krappe bezetting in het ene filiaal, kunnen medewerkers van het andere filiaal invallen.”

De nieuwe Subway Shop is 7 dagen per week geopend, van 9.00 tot 19.00 uur. Uitsluitend voor take-away.