Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Succesvol en verantwoord ondernemen? Word franchiseondernemer bij Fortune!

Drukwerk
“Eerst Koffie” luidt het op de voorgevel van Fortune hot drinks te Zoetermeer. Wie verder kijkt, ziet dat er meer schuil gaat achter deze gevel. Fortune is een franchiseorganisatie met 28 vestigingen door heel Nederland. Zij verkoopt koffieautomaten, koffie en bijbehorende ingrediënten voor de zakelijke markt. Al jaren is Fortune met veel enthousiasme bezig met duurzaam en milieubewust ondernemen.

Duurzaamheid staat centraal in het beleid en de bedrijfsvoering van Fortune en in de relaties met franchiseondernemers, afnemers, leveranciers en medewerkers. Een groot deel van de ingrediënten is daarom Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ gecertificeerd en de verpakkingen zijn, waar mogelijk aluminium vrij en vervangen door synthetische materialen. Bij de bouw van haar bedrijfspand in Zoetermeer is zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Het dak van het pand is bedekt met zonnepanelen, die Fortune bijna volledig van groene stroom voorzien. Fortune heeft daarnaast Nederland opgedeeld in kleine regio’s die elk worden beheerd door een franchiseondernemer. Dit heeft een positief effect op het beperken van de vervoersbewegingen. Fortune is verder aangesloten bij Stichting Nederlandse Verwijdering Metalelektro Producten (NVMP). Deze Stichting zet zich in voor het op verantwoorde wijze recyclen van elektrische apparatuur, waaronder koffieautomaten.

Sinds 2010 is Fortune hoofdsponsor van het koffieproject van Uganda Child Care Foundation (UCCF). Tweehonderd gezinnen in de door Aids getrokken provincie Rakai in het zuiden van Oeganda worden met dit project geholpen om weer in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Ieder gezin heeft 300 koffieplanten ontvangen en krijgt een opleiding en begeleiding om de planten te telen. De afzet van de koffie wordt gegarandeerd door Uganda Coffee Development Autority (UCDA).

Mensen met elkaar verbinden. Dat is wat Fortune met haar koffie wil bereiken. En daar kunt u aan bijdragen. De adviseurs binnen Fortune zijn allen zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor het gehele traject van advies, verkoop, plaatsing, onderhoud en levering van ingrediënten. Met passie en gedrevenheid voor hun eigen vestiging. Daar profiteren klanten van. En zoals is gebleken wordt dit ook gewaardeerd. Met Fortune krijgt u de mogelijkheid om in deze interessante en snel groeiende markt samen succesvol te zijn. Samen ondernemen, waarbij u gegarandeerd kunt profiteren van alle voordelen die onze gevestigde naam met zich meebrengt. Samen sterk, samen succesvol.

Bent u benieuwd wat dit voor u betekent? Lees dan de succesverhalen van de andere ondernemers of bekijk de video waarin onze ondernemers aan het woord komen. Meer informatie over Fortune vindt u hier.