Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sven Burger aan de slag voor Proconnext

01 juni 2011


Sinds kort is Sven Burger bij Proconnext gestart als franchisenemer. Bij het strategisch Recruitment adviesbureau wordt hij verantwoordelijk voor de regio Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug en Ede-Wageningen.

Sven heeft de afgelopen 13 jaar gewerkt in diverse management en directie functies binnen de retailmarkt en in de elektronica branche. Sven was toe aan een nieuwe uitdaging en had de drang om echt te gaan ondernemen. Na enkele positieve gesprekken koos hij voor het ondernemerschap bij Proconnext.

Sven geeft aan dat de breedte van het concept van Proconnext hem als persoon bijzonder aanspreekt. Je moet goed kunnen adviseren, implementeren en een project echt van kop tot staart managen om tot het gewenste resultaat te komen. En dat ook als concept goed kunnen verkopen. Sven betoogt verder dat dit concept bij elke organisatie is te implementeren. “Misschien te mooi om waar te zijn, maar ik weet uit eigen ervaring dat er echt een wereld is te winnen wanneer Recruitment er niet zomaar even wordt bijgedaan. De kwaliteit van een organisatie staat of valt bij de kwaliteit van medewerkers. Nu en in de toekomst. Proconnext biedt daarvoor een helder en gestructureerd alternatief.”, aldus Sven.

Klik hier om verder te lezen…

dinsdag 7 juni 2011.