TCS4all biedt franchisenemers uniek concept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Cock de Graaf
De franchiseformule TCS4all blijft vernieuwen. TCS4all, afgeleid van Terrasoverkappingen, Carports en Solid screens, is een jonge franchiseformule die in 1 klap een landelijke dekking wilt bereiken. Onlangs heeft de organisatie een webshop geopend, om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Directeur en franchisegever Cock de Graaf: “Omdat wij zo goed mogelijk willen inspelen op de wensen van de klant, hebben we besloten om een webshop te openen. Daarnaast bieden wij momenteel franchisenemers t/m 31 januari de mogelijkheid om hierin mede-eigenaar te worden.”

“Wij hebben gekozen voor dit concept met het oog op de klanten. De klanten zien een terrasoverkapping op de webshop en meteen kan er een adviseur op locatie langskomen om een voorbeeld te laten zien en maten op te meten”, aldus De Graaf. Het unieke aan dit concept is dat de franchisenemers naast een provisie van gedane verkoop, ook meedelen in de totale boekjaar winst als aandeelhouder. De bedoeling is om per provincie één adviseur te hebben. “Wij zijn ervan overtuigd dat dit concept succesvol is. In drie dagen tijd hebben wij al vier gebieden verkocht, namelijk: Zeeland, Noord-Brant, Zuid-Holland en Flevopolder.”

dinsdag 8 januari 2013.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

 • Anoniem

  Zegt de naam Fam. Rooderkerken je nog iets.Een man een man een woord een woord. Wij wachten na 12 jaar nog steeds op zo`n
  € 13.000,– We hebben nog hetzelfde bankrekening nr. Dus je zou eens kunnen beginnen met terug betalen zoals je beloofde op de rechtbank.

  Reply

  • Anoniem

   Die Cock de graaf maakt het nog steeds te bont!

   Reply

   • anoniem

    Hij moet een keer gestopt worden! Ben bezig om reactie te krijgen van programma opgelicht van avro/tros wat binnenkort weer begint, wie doet er ook zijn verhaal? Samen sterker als alleen zeg ik maar.

    Reply

 • anoniem

  Ook ik ben vrees ik beduvelt, tot 3x toe niemand gezien op de afspraak die we hadden gemaakt om overkapping eindelijk te plaatsen! Allemaal smoesjes verzinnen, wat een gladjanus, en je krijgt hem niet te pakken als je mailt of belt! Ergste nog is dat het bedrag betaald is van een kleine erfenis van mijn moeder, hoe zuur!

  Reply

 • wesley

  cock de graaf is mijn vader, ik heet wesley
  heb een klote jeugd door hem gehad en aan de drugs verslaafd geraakt
  ben 6 jaar clean en heb nooit enige interesse van hem gehad
  hij is mij 1 keer op komen zoeken toen ik door de shit 45kg woog en hij liet mij een levensverzekering van 50.000euro tnv hem tekenen

  hij is pas geleden geopereerd en hebben ze hem helemaal open gesneden dit is fout gegaan en heeft nu veel complicaties
  weet hij ook eens hoe het is om opgelicht te worden toch?

  ik ben helemaal klaar met hem en dan weet hij ook eens hoe het is om met een schuld gevoel te zitten
  als hij dood gaat ben ik er lekker vanaf

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.