Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Teller Doppio Espresso op 32 met vestiging Delft

Franchiseformule Doppio Espresso opent haar 32e vestiging. De koffieketen is bezig met een opmars, vorige maand opende Doppio reeds aan de Zuidas en in Maassluis vestigingen. De nieuwste espressobar is gevestigd aan de Hippolytusbuurt in Delft .

Parham Divsalar gaat onder de franchisevlag van Doppio Espresso de vestiging in Delft runnen. ‘’We hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan’’, aldus Divsalar.

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen en heeft via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen bereikt en daarmee staat de teller inmiddels al op 32 vestingen. Doppio Espresso is de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. De formule is daarvoor de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest.

Doppio Espresso Delft is 7 dagen per week geopend.  Speciaal voor de opening wordt begin juli (de exacte openingsdatum is nog niet bekend) een gratis cappuccinodag georganiseerd om de opening te vieren.

Geïnteresseerd in uw eigen Doppio Espresso? Klik dan hier voor meer informatie.