Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ter overname: EHR vestiging in Rotterdam

24 mei 2013

EHR logo
Executive Home Rentals (EHR) is op zoek naar een geschikte franchisenemer voor haar vestiging in regio Rotterdam.
Als franchisenemer binnen de EHR formule beschik je over een ondernemersmentaliteit, ben je een netwerker en breng je graag mensen samen. Je vind het leuk om zelfstandig aan het werk te gaan en de juiste oplossing te vinden voor je klanten.
Met jouw enthousiasme voor de woningmarkt inspireer je anderen en daarnaast ben je geïnteresseerd in de achtergrond van je klanten.

De EHR franchisenemer is verantwoordelijk voor het bemiddelen in huur en verhuur van woningen (zakelijk en particulier) in zijn/haar eigen regio, gericht op het hogere segment. Je werkt volgens de wijze ‘no cure, no pay’ en vind je een hoge service graad voor klanten van cruciaal belang.

EHR brengt huurders en verhuurders samen in meerdere regio’s door heel Nederland, hierbij ligt de focus op het hogere zakelijke segment. Spreekt dit je aan? Ben je ambitieus en zie je het ondernemerschap in Rotterdam (of in een andere regio) binnen een bewezen formule als een nieuwe stap in je carrière? Neem dan direct contact met ons op, dit kan via 026 – 711 45 59 of franchise@ehr.nl.

dinsdag 28 mei 2013.