Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Terugblik op franchisebeurs Onderneem ‘t! 2015

franchisebeurs-2015-horecaplein

Vrijdag 10 en zaterdag 11 april jl. was de 12e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!. Kandidaat-franchisenemers konden op beide dagen terecht om zich in korte tijd breed te laten informeren bij diverse standhouders over franchise en de mogelijkheden binnen de formules. Aan de beurs namen tientallen franchiseformules en andere partijen uit de franchisewereld deel.

Mark Verwijst, eigenaar en franchisegever van franchiseformule BBQenzo.nl, is enthousiast over de gevoerde gesprekken met de kandidaat-franchisenemers. “Men durft weer wat meer risico te nemen, er wordt weer geïnvesteerd. Het enthousiasme is groot en de gesprekken goed. Starters durven weer risico te nemen. Men durft weer te investeren en dat is goed voor de franchisemarkt, die toch een klein beetje is vergrijsd de afgelopen jaren.”

Op de beursvloer bevonden zich twee seminarruimtes, waar voortdurend voorlichting werd gegeven. De ruimtes werden gebruikt door diverse franchisegevers voor een presentatie, demonstratie of een andere creatieve invulling om de formule te presenteren. Daarnaast was er op de beurs een food court ingericht waar diverse foodformules, waaronder Kwalitaria, Febo, New York Pizza, Gagawa en Bakker Bart, de bezoekers trakteerden op allerlei hapjes uit eigen keuken. Op vrijdagmiddag werd de eerste beursdag afgesloten met de jaarlijks terugkerende netwerkborrel.