The Athlete’s Foot Amsterdam Osdorp heropent

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De gebroeders Bas en Pim Tiemens hebben hun vestiging Osdorp herbouwd naar het nieuwe concept van The Athlete’s Foot. De franchiseformule is al een paar weken achter elkaar bezig met het ‘updaten’ van de oude vestiging naar het nieuwe concept. De franchisenemers hebben al een aantal jaren ervaring in de sneakerbranche voordat ze besloten te franchisen bij de formule.

“Tijdens onze studies hebben zowel Pim als ik veel bijbaantjes gehad in de sneakerbranche. Daar begon ook de interesse op te bloeien. Na onze studies te hebben afgerond, wilden we dolgraag wat voor onszelf beginnen”, aldus Bas Tiemens. De franchisenemers hadden in 2010 de vestiging in Amsterdam Osdorp overgenomen en daarna de vestiging in Hoofddorp volgde.

Pim Tiemens vertelt over de vestiging Amsterdam Osdorp: “Tot op de dag van vandaag draait de winkel ontzettend goed. Daarbij moet ik zeggen dat Mik en Adal hier als bedrijfsleiders van de winkel in hoge mate aan bijdragen”.

“Door middel van doorvoering van het nieuwe concept zijn wij ervan overtuigd dat de store het nóg beter gaat doen en het succes zich zal voortzetten. We hebben het volste vertrouwen in de sneakerformule. Het concept is strak, stijlvol en laagdrempelig. We bereiken een brede doelgroep en kunnen dankzij een topteam aan personeel voorzien in de behoefte van iedere consument”, aldus de broers.

Geïnteresseerd in uw eigen The Athlete’s Foot vestiging? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise