The Athlete’s Foot binnenkort ook naar België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Athlete's Foot Den Haag franchise interieur

De Sneakers trend is al een paar jaar bezig. Euretco heeft de rechten voor The Athlete’s Foot verworven voor België en zal het concept als masterfranchisenemer lanceren. “Ik geloof sterk in het potentieel”, aldus Peter Linskens, algemeen directeur van The Athlete’s Foot België tegenover Retail Detail.

Linskens heeft al enkele jaren ervaring opgedaan bij Unlimited Sports Group en kent hierdoor de markt goed. “Dit concept heeft zijn plaats in België. Franchising is in deze markt nog onontgonnen. Er is nood aan een modieuze retailer met een nationale dekking, die naast sneakers ook sportmode brengt. In België heeft geen enkele sneakerretailer momenteel een nationale dekking. Daardoor kunnen merken hun concepten en campagnes niet landelijk uitrollen.”

Euretco, een ervaren franchisespeler die ondernemers de nodige hulp aanbiedt, vult aan: “Het sterke concept van The Athlete’s Foot is een garantie voor zowel kandidaat-ondernemers als voor eigenaren van winkelpanden. Met The Athlete’s Foot zijn ondernemers verzekerd van topcollecties en als zelfstandige ondernemer vaak niet”, aldus Linskens.

30 vestigingen

De ambitie is om van The Athlete’s Foot 30 vestigingen met een netto verkoopoppervlakte vanaf 125 m² te openen. Dit geldt voor zowel overdekte winkelcentra als stadscentra. “We kiezen voor ondernemers met een passie voor sneakers en sportmode en met enige retail- of managementervaring: mensen die in staat zijn om met ons mee te groeien en meerdere vestigingen te openen”, aldus Linskens.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website