Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Athlete’s Foot blijft doorgroeien met nieuw concept

Franchiseformule The Athlete’s Foot is al een geruime tijd bezig met het vernieuwen van haar vestigingen middels het nieuwe sport with style-concept en blijft bezig. Op 12 mei jl. is de vestiging in Sittard heropend op een andere locatie met het nieuwe concept. Van de 57 vestigingen is dit inmiddels de 23e vestiging waar het nieuwe concept is doorgevoerd. Daarnaast staan er ook flink wat nieuwe stores op de planning.

Gerard Griever, eigenaar van de vestiging in Sittard, vertelt over zijn start als franchisenemer bij The Athlete’s Foot: ‘’Na mijn studie wist ik eerlijk gezegd niet exact wat ik wilde gaan doen. Van het een kwam het ander en ben ik de winkel begonnen in Maastricht. Al snel had ik het naar mijn zin, kreeg het gevoel dat ik het beter kon en daar heb ik dan ook naartoe gewerkt. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van The Athlete’s Foot stores in Maastricht, Sittard, Eindhoven Marktstraat en Eindhoven Demer, en daar ben ik meer dan tevreden over.’’ aldus Griever.

‘’Ik kijk uit naar het nieuwe, frisse succes van Sittard. Nu hebben we ruimte voor nét dat stukje extra dat je wilt geven aan de consument. Deze winkel maakt het presenteren van sport lifestyle-kleding en een ruim aanbod aan accessoires gemakkelijker, waardoor we een nog bredere doelgroep kunnen aanspreken. Zo kunnen we iedere consument optimaal bedienen en hebben we voor elk wat wils. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een succesformule is. We waren er met zijn allen aan toe om deze stappen te zetten voor Sittard, nu mogen we het voortzetten,” aldus Griever.

The Athlete’s Foot is in 28 landen actief met bijna 500 winkels. Mede door verdere groei in Europa is de ambitie dat het marktaandeel in 2020 gegroeid is naar duizend winkels wereldwijd.

Wilt u net als Gerard Griever uw eigen The Athlete’s Foot vestiging? Klik dan hier voor meer informatie.