The Athlete’s Foot Dordrecht heropend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Zaterdag 23 januari jl. vond in Dordrecht de heropening plaats van franchiseformule The Athlete’s Foot. Hierin werd het nieuwe ‘Sport with Style-concept’ toegepast. Er zijn inmiddels twaalf stores die al zijn verbouwd naar het nieuwe concept. Franchisenemers Jeroen en Angelique Boelhouwer hebben drie vestigingen van The Athlete’s Foot. Dit is de eerste van hen die wordt verbouwd.

Jeroen en Angelique hebben in 2005 hun eerste – destijds nog COACH – vestiging in Dordrecht geopend. Een jaar later werd hun tweede zaak geopend in Breda, gevolgd door een winkel in Gorinchem in 2008. “De stores draaien goed en we hebben de winkel in Dordrecht bovenaan de agenda gezet omdat we daar na elf jaar sowieso wilden verbouwen,” zegt Jeroen Boelhouwer. “Hierna gaan we Breda en Gorinchem aanpassen volgens het ‘Sport with Style-concept”. Met dit concept weet de franchiseformule een bredere doelgroep aan te spreken.

Ondernemers die werken met het nieuwe concept scoren naar eigen zeggen significant beter en er zijn ook veel aanvragen van startende ondernemers die zich bij de formule willen aansluiten. Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland zegt: “De Dordtenaren waren al bekend met The Athlete’s Foot en krijgen nu een nieuw winkelconcept voor in de plaats, de dertiende volgens het ‘Sport with Style-concept’ in Nederland. Ik feliciteer de ondernemers daar van harte mee en ben blij dat ze ook hun andere twee stores volgens het concept gaan verbouwen. The Athlete’s Foot blijft groeien, zowel internationaal als in Nederland, conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website