Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Athlete’s Foot opent 57ste sneakerstore in Nederland

Franchiseformule The Athlete’s Foot heeft op 21 april jl. in Amstelveen zijn 57ste vestiging geopend. Franchisenemer Stefan Moras heeft samen met zijn vrouw Cheryldine Moras de vestiging geopend. De store in Amstelveen maakt gebruik van het nieuwe sport with style-concept.

Moras zegt bewust voor Amstelveen gekozen te hebben omdat de stad veel mogelijkheden biedt en daarnaast de locatie van de vestiging perfect is aldus de franchisenemer. “Met The Athlete’s Foot voegen we écht iets toe aan het bestaande aanbod in Amstelveen. Wij staan met ons team klaar voor de consument die iets speciaals zoekt.”

“Van jongs af aan droomde ik al van een eigen winkel, inmiddels ben ik eigenaar van exact die winkel, die ik voor ogen had. Een bezoek aan de winkel is op zich al een hele beleving met het grote aanbod van de laatste sneakers en lifestyle kleding. Service staat voor mij voorop en dit is dan ook duidelijk merkbaar in de winkel. De uitstraling van The Athlete’s Foot trekt me en sluit bij me aan. Ik heb er zin in!”, aldus Moras.

Feestelijke opening 

Moras: “We hadden muziek van dj’s en goodiebags met kortings-bonnen voor de bezoekers. Die reageerden super enthousiast, we kregen veel complimenten voor de collectie en de uitstraling van onze winkel. We kijken er dan ook erg naar uit om een succes van onze The Athlete’s Foot store te maken.”

Droomt u net als Stefan Moras van uw eigen The Athlete’s Foot vestiging en wilt u net als hem uw droom werkelijkheid maken? Klik dan hier voor meer informatie.