Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Phone House sluit 50 vestigingen

Telecomformule The Phone House sluit 50 van de 160 winkels. The Phone House laat dit weten na berichtgeving op Tweakers.net. In totaal zullen er ongeveer 200 banen verdwijnen.

Bij de vestigingen gaan er circa 160 banen verdwijnen, waar op het hoofdkantoor van The Phone House in Amersfoort circa 40 banen zullen gaan verdwijnen. De telecomformule is genoodzaakt een reorganisatie uit te voeren door de slechte kwartaalcijfers. De sluiting van de vestigingen komt voort uit de integratie van online en offline kanalen.

The Phone House doet verder geen uitspraken over welke vestigingen gesloten zullen worden. Het personeel zou al wel op de hoogte zijn. “Met het doorvoeren van deze stappen wordt de verhouding tussen offline en online winkelen meer in evenwicht gebracht. Dat er hierdoor arbeidsplaatsen komen te vervallen en winkels samengaan of sluiten is hiervan een pijnlijk, maar logisch gevolg. Een duidelijke focus en efficiency is nodig om onze klanten optimaal te bedienen en te voldoen aan de vraag van vandaag,” aldus directeur Eric-Jan Doorenbosch. Daarnaast liet hij nog weten dat er momenteel nog wel vestigingen worden geopend als onderdeel van de samenwerking met Media Markt en Saturn.