Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Read Shop Express breidt uit

In de eerste maand van 2015 is franchiseformule The Read Shop Express twee vestigingen rijker. De vestiging in Katwijk heeft haar deuren geopend op 10 januari. Precies drie weken later heeft de tweede vestiging haar deuren geopend in een monumentaal pand in Voorburg.

De nieuwe vestiging in Katwijk is een TRS 2.0 module en beschikt over de Instore Kiosk. De Instore Kiosk is een touchscreen monitor waarmee de consument het volledige boekenassortiment online via de webshop kan raadplegen. Het is de bedoeling dat hier nog meer assortimenten aan toegevoegd gaan worden. De vestiging van de franchiseformule in ’t Harde beschikt ook over TRS 2.0. Dit jaar komen daar nog meer winkels bij. “Afrekenen wat in de winkel ligt en verkopen wat er niet ligt”, is het doel van deze module volgens The Read Shop Express.

The Read Shop is een inloopwinkel en het assortiment bestaat uit tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en serviceproducten. De transparante franchiseformule heeft een heldere visie. Het motto van The Read Shop is ondernemen met ondernemers. De formule begeleidt franchisenemers op professionele wijze en realiseert samen met de franchisenemer een ondernemersplan. De formule bereikt een zeer diverse doelgroep, door het assortiment op de lokale vraag af te stemmen.