Tofbloemen zoekt franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tofbloemen-boeket

Tofbloemen onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht en op een positieve manier omgaan met de omgeving. De franchiseformule streeft naar het blij maken van mensen en een goed gevoel te geven door middel van het leveren van pure producten, toewijding en teamwork.

De inkoop wordt op de klok op de veiling in Aalsmeer door Tofbloemen zelf gedaan en brengt direct de bloemen naar de vestiging. Hierdoor worden er dagverse bloemen tegen scherpe prijzen verkocht. Naast de inkoop doet de bloemenformule ook de marketing, logistiek en internet activiteiten zelf. Dit zorgt ervoor dat de franchisenemer, met zijn personeel, zich volledig kan focussen op de verkoop. Ook behouden franchisenemers hun eigen bedrijfsnaam, identiteit en zeggenschap. Door dit duidelijke samenwerkingsconcept  wordt de continuïteit en rendement gewaarborgd.

Tofbloemen is op zoek naar ondernemers die affiniteit hebben met bloemen en producten van de formule. Daarnaast moeten de ondernemers beschikken over veel doorzettingsvermogen, ondernemersmentaliteit en klanten willen verrassen.

Heeft u interesse en wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.