Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tweede De Beren restaurant geopend in Capelle aan den IJssel

De Beren restaurants heeft de deuren van de tweede locatie in Capelle aan den IJssel geopend. Deze locatie gaat door het leven als De Beren Capelle – Zandrak. De formule had al een locatie aan de Hoofdweg. De opening is gepland op dinsdag 23 april en vanaf dan kunnen gasten er iedere dag terecht. De 39e vestiging van de horecaformule is te vinden op het nieuwe horecapaviljoen Zandrak, waarbij je vanaf het ruime terras een fenomenaal uitzicht hebt over de Hollandsche IJssel.

Locatie aan de Hollandsche IJssel

Het restaurant aan het Zandrak in Capelle heeft 188 zitplaatsen binnen en 150 zitplaatsen op het terras. De locatie, vlakbij de jachthaven, leent zich perfect voor een De Beren restaurant. CEO van de horecaformule, Ad Schaap: “Toen wij de locatie aangeboden kregen, wisten wij meteen dat dit dé perfecte plek zou worden voor een horecagelegenheid zoals wij die bieden. Het pand en de omgeving is vergelijkbaar met onze vestiging in Zoetermeer, waar we ook uitstekend op onze plek zitten. Deze vestiging is nog een stuk groter, dus onze verwachtingen liggen hoog.”

De Beren staat bekend om haar menukaart. Gasten kunnen er terecht voor een lunch of high tea. Tussen de middag- en avondmaaltijd in is er op het terras of aan de bar alle gelegenheid om te borrelen. Ook kan je er met grote groepen terecht.

Over De Beren

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

×