Tweede Subway-restaurant voor franchisenemer Uneken

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jarenlang droomde hij er al van, maar vandaag is het werkelijkheid geworden: Stefan Uneken opent zijn tweede Subway-vestiging, dit keer in zijn woonplaats Rijssen. In een hoog, markant pand met veel lichtinval en een moderne ambiance. Vanaf vandaag kan het Rijssense publiek hier terecht voor de bekende Subs, salades of koffie met een Cookie.

Uneken begon ooit bij een fastfoodketen, waar hij 15 jaar werkte en uiteindelijk 3 restaurants onder zijn hoede had. “De volgende uitdaging was voor mijzelf beginnen. Omdat het concept van Subway-restaurants mij erg aansprak, wilde ik graag een Subway-vestiging beginnen in Rijssen, want daar liggen mijn roots. Daar was destijds geen gelegenheid voor. Daarom ben ik eerst een Subway-restaurant begonnen in Hardenberg. Nu, twee jaar later, is het toch gelukt.” De opening van zijn nieuwe filiaal is een hoogtepunt in Uneken’s carrière.

Het nieuwe Subway-restaurant is gevestigd in de Haarstraat, in een uniek pand met puntdak tegenover de HEMA. Uneken heeft veel zorg besteed aan de inrichting: “Door de hoge ramen is er veel daglicht als je binnenloopt. Je kunt hier heerlijk neerploffen op de stoelen met armleuningen, maar er zijn ook bankjes tegenover elkaar en barkrukken, die vaak bij jongeren favoriet zijn. En alles is nieuw.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.