Uw Eigen Ontwerpstudio nieuwe partner De Nationale Franchise Gids

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

UEO_foto

Uw Eigen Ontwerpstudio is een online activiteit en richt zich op MKB en retailfranchisers, die een professional design voor een betaalbare prijs willen. “Uw Eigen Ontwerpstudio is indertijd met goedkeuring door DA Retail opgezet door Reclamebureau De Boodschappenjongens voor een groep franchise drogisterijen”, aldus eigenaar Gert-Jan van de Sanden. “Het systeem van Uw Eigen Ontwerpstudio is toegankelijk voor alle ondernemers doordat er geen gebruik wordt gemaakt van technische terminologie.”

“Veelal ontwerpen formules hun eigen advertenties, flyers, posters en/of internetbanners. Vaak ziet dit er onprofessioneel uit, doordat de lettertypes niet gecontoured zijn of de afbeeldingen niet voldoende drukwaardig zijn. Terwijl het product of de dienst die ze aanbieden uitstekend is. Door een professioneel design, gemaakt door een professional van Uw Eigen Ontwerpstudio, wordt het beste in het product of dienst geuit”, aldus Van de Sanden.

Ondernemers kunnen op het online platform hun logo’s, beelden en teksten uploaden waarna een professional binnen 48 uur een kant-en-klare PDF oplevert. Het PDF bestand beschikt over een professionele lay out passend bij het bedrijf en kan zonder problemen worden aangeleverd bij elke online drukkerij. Uw Eigen Ontwerpstudio hanteert een vaste prijs van € 75,- per uiting.

Voor meer informatie kunt u hier een kijkje nemen.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website