Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van leeg kantoor naar Holiday Inn Express

26 juni 2012

Holiday Inn Express Franchise
Projectontwikkelaars storten zich op leegstaande kantoorpanden in Amsterdam-Zuid om deze om te bouwen tot luxe franchisehotels, aldus het FD.nl. Zo wordt het voormalige Achmea gebouw in Amsterdam-Buitenveldert omgeturnd tot een Holiday Inn Express, een snelgroeiende franchiseformule.

The Vincent Hotel Group, opgericht door zakenman Bart van de Kamp, ontpopt zich als een snelgroeiende ontwikkelaar van hotels in het middensegment. Het bedrijf zoekt geschikte kantoorpanden op voor verbouwing, maakt daarover afspraken met de ‘huisbaas’, en gaat de hotels vervolgens exploiteren. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de franchiseformules van Holiday Inn Express en Hampton by Hilton.

Het bedrijf timmert vooral in de regio Amsterdam aan de weg. Een eerste stap is vorig jaar gezet met het omdopen van een leegstaand gebouw in Hoofddorp. Een tweede locatie van volgde op bedrijventerrein Sloterdijk. En nu is Buitenveldert aan de beurt. De hotelontwikkelaar hanteert een lijst van in totaal 15 à 20 vrijgekomen gebouwen in Nederland die zich lenen voor conversie.

dinsdag 26 juni 2012.