Van WikiLeaks naar FranchiseLeaks

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SOS Retail
Alle ophef over WIKILeaks in de media houdt de wereld in zijn greep. Het kan mij enorm boeien dat iedereen zijn visie geeft over de voors en tegens van de naakte waarheid!

De mens zit complex in elkaar. Enerzijds wil hij feitelijk weten hoe de exacte waarheid zit, anderzijds wil hij zich bewust laten verleiden. Een mooi voorbeeld is parfum. Feitelijk is het een flesje met reukwater dat op een leuke manier is verpakt. Is het merkloos dan kopen wij het in een drogisterij voor een klein prijsje en is het functioneel. Staat hetzelfde flesje, met een merksausje overgoten, in een parfumerie dan tellen wij soms het vijfvoudige neer. Er zal zeker verschil zitten in de kwaliteit van de geur, maar dit is zeker niet voor de consument altijd goed waarneembaar.

We willen graag openheid en transparantie, maar kunnen het alleen niet altijd verdragen. Alles heeft te maken met vertrouwen hebben in de antwoorden die gegeven worden. Van nature zijn wij als mens wantrouwend en dat zie je op alle vlakken terug.

Klik hier voor het gehele artikel…

dinsdag 21 december 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website